Izvor:
26.10.2018 u 11:57
0

VRAČAR U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Opština u kojoj i mladi i najstariji sugrađani imaju svoj kutak za uživanje!

U današnjoj vikend emisiji „Prelo u mom sokaku“ razgovaramo o opštini Vračar.

Vračar je gradska opština Beograda i površinski ovo je najmanja i najgušće naseljena beogradska opština. U gostima nam je bio Dejan Ribac član Gradskog veća opštine Vračar.

Na Vračaru se radi i igradi, a tek predstoje realizacije planova koji će Vračar učiniti još lešim i udobnijim za život kako starijih tako i onih najmlađih sugrađana.

Mi smo dali kao rukovodstvo sebi zadatak da rešimo problem vrtića. Mi ako damo obećanje i ispunimo ga, rešavamo problem. Mnogo starijih građana dolazi kod nas u prolazu sa cegerima kada se vraćaju sa jedne od najpoznatijih pijaca u Beogradu, Kalenić pijece. Posete nas, popričaju, popiju kafu i podrže nas u onome što radimo na Vračaru. Kako vodimo računa i o najstarijim sugrađanima tako nam je u cilju i da najmlađi imaju adekvatnu pažnju. Mi kao opština smo jedan veliki prostor preuredili i napravili smo dogovor da se tu pojavi jedan lep vrtić i omogući deci dobro i zdravo detinjstvo – rekao je Dejan Ribac član Gradskog veća opštine Vračar.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter