Izvor:
01.12.2019 u 13:43
0

ŽELJKO ŠAŠIĆ U „GLAMUR SPECIJALU“ (18.10H) OTVORIO DUŠU: Gadili su mi se Sonja i Lukas!

Zeljko Šašić otvorio dusu: ,,Gadili su mi se Sonja i Lukas,,

Poznati pevač Željko Šašić otvorio je dušu u emisji "Glamur specijal" i ispričao sve o razvodu sa svojom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Kako je i sam rekao,bila je to velika ljubav ali se vremenom ugasila.

Jos pre samog razvoda sa raznih strana su dolazile glasine da smo u lošim odnosima a mi tome nismo pridavali značaj. Ali onda smo bili sigurni da nam se razlikuju pogledi na svet i stavili smo tačku – rekao je Zeljko.

Nakon razvoda od Šašica, Sonja je započela ljubavnu vezu sa Acom Lukom, koji je do tada bio dobar Željkov drug. Kada ga je voditelj upitao da li je osetio razocarenje zbog njih dvoje on je imao spreman odgovor: ,,Nisam osetio razočarenje vec gađenje. To je prava reč za njih dvoje. Smetalo mi je najviše što su moju ćerku okrenuli u jednom trenutku protiv mene.Oni su živeli u mom stanu,, izjavio je Željko Šašić.

On je u ovoj emisiji otkrio i kako je izgledao njegov susret sa Acom Lukasom nakon svega a sve to možete pogledati u subotu od 18:10 na Happy televiziji.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter