Izvor: BSC Happy
26.10.2023 u 17:01
0

BSCHAPPY PORTAL ČITA SE I U MEKSIKU: U ogromnom lancu Supermarketa potrošače dočekuju roboti

Boraveći u Meksiko Sitiju dok je bio u kupovini u čuvenom lancu supermarketa naš čitalaca Andriju Čekića 54 dočekao je robot koji mu je ponudio usluge koje bi inače dobio od prodavac u bilo kojoj radnji.

Da li će ovakava usluga uslediti i u drugim supermarketima širom sveta, ili pak u restoranima u koji će Andrija zahvaljujući svojoj fotografiji uživati sa sebi dragom osobom ostaje da se vidi, ali se moderne tehnologije sve više preuzimaju zanimanja običnih ljudi. Takav slučaj je i sa sve visše osporavanom veštačkom intelgencijom.

andrija Čekić

Andriji čestitamo što nas čitate i u Meksiku, a kao i što smo obećali Vi ćete po povratku uživati u eksluzivnom restoranu u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter