Izvor: Kurir/BSC Happy
24.02.2024 u 20:08
0

HITNO SAOPŠTENJE ZVEZDE ZBOG UTAKMICE PARTIZANA: Zgroženi smo režijom sudije Srđana Jovanovića u Surdulici, tražimo zabranu

Fudbalski klub Crvena zvezda hitno se oglasio saopštenjem.

Tema saopštenja je utakmica Radnik – Partizan i sudija Srđan Jovanović.

Saopštenje ekipe iz Ljutice Bogdana prenosimo bez izmena u celosti.

– Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala – navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Partizan je slavio sa 2:1, a Radniku je u 60. minutu posle provere VAR-a, gde se nalazio Jovanović, poništen prethodno dosuđeni penal od strane sudije Milana Milanovića.

Posle 22. kola Partizan je prvi na tabeli sa 56 bodova, bodom više od Zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter