Izvor: Informer
14.11.2023 u 10:48
0

NISU ME PRIHVATILE: Suzana Mančić progovorila o odnosu sa ćerkama svog muža

Suzana Mančić otvorila dušu.

Suzana se u intervjuu sa Slavicom Đukić Dejanović osvrnula na svoj odnos sa Simeonovim naslednicama danas, ali i na predbračni ugovor koji je potpisala na svoju inicijativu.

Legendarna loto devojka, uvek nasmejana Suzana Mančić, otvoreno je progovorila o svom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocokomosom.

– Ja sam shvatila da možda njegove ćerke imaju bojazan, ili da možda on ima bojazan – rekla je Suzana Mančić u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ kada su ona i profesorka pomenule njen drugi brak.

Mančićeva je istakla da je sa Ocomokosom sama inicirala potpisivanje predbračnog ugovora jer se u Grčkoj imovina deli drugačije nego kod nas.

Na pitanje da li se suprug zapravo plašio kako će njegove ćerke reagovati jer bi u tom slučaju kasnije bilo pitanje oko podele imovine, Suzana kaže:

– Jašta nego oko imovine.

Kaže da danas ima dobar odnos sa ćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile:

– Pa, nisu baš.

O tome da je prvom suprugu bila treća žena Suzana takođe priča u emisiji.

– I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena – kaže Suzana, ali joj je profesorka Slavica objasnila da sa naučnog stanovišta to nije tako kako ona doživljava.

O komplikacijama da ostane u drugom stanju i tome kako je imala više spontanih pobačaja pre nego što je rodila prvu ćerku, kao i da se druga ćerka rodila prevremeno Suzana je takođe vrlo otvoreno govorila u pomenutoj emisiji kada se prisetila i šta joj je tada prolazilo kroz glavu:

– Jao, bože, da li će se ovo završiti kao što se sve završavalo ranije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter