Izvor: republika.rs/blic
14.11.2023 u 10:54
0

ĐANI PIJAN KAO LETVA: U Dubaiju ću Slađi napraviti četvrto dete, ima da VRIŠTI

Pevač Radiša Trajkovič Đani uhvaćen je na aerodromu, gde je bio u vidno alkoholisanom stanju. Bio je veoma dobro raspoložen, sve vreme je pevao, smejao se i jako glasno pričao, a u jednom trenutku je pred kamerama rekao da se brzo vraća na aerodrom jer sa suprugom Slađom Trajković ide za Dubai. Tada je sve iznenadio kad je rekao da će joj tamo napraviti četvrto dete.

– Zdravo familijo, ja se večeras vraćam… Idem za Dubai, da me ispratite sa ženom. Napraviću joj četvrto dete, ima Slađa da vrišti – govorio je Đani.

Kada je trebalo da uđe u automobil, on je prišao kombiju na kojem je bila slika devojke, pa je počeo da mazi prevozno sredstvo, dok se njegov prijatelj sve vreme smejao.

– Znači Slađa rađa… Da li nosim kondome šta mislite? U osam smo opet ovde – poručio je za medije pre nego što je ušao u auto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter