Izvor: Informer
06.03.2024 u 09:08
0

„POLICIJA! LEZI DOLE, NE MRDAJ!“ Specijalci krijumčare kokaina hapsili po kućama, neke nahvatali u donjem vešu (VIDEO)

Operativci kriminalističke policije u saradnji sa BIA, a po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su juče pet pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za šverc 70 kilograma kokaina.

Pripadnici SAJ u punoj opremi su u sinhronizovanoj akciji na više lokacija uhapsili  D. K. (41) iz Čajetine, V. V. (39) iz Bačkog Jarka, I. P. (50) iz Inđije, M. V. (34) iz Priboja i L. S. (52) iz Vrnjačke Banje.

Specijalci su uz povike: „Policija lezi dole, ne mrdaj!“ upali u kuće osumnjičenih švercera i uhapsili ih. Kako su iznenadili pripadnke ove grupe najbolje pokazuje činjenica da su pojedini uhapšeni bukvalno u gaćama.

Kako smo već izveštavali oni su prodavali kokain na teritoriji Srbije i u zemlјama zapadne Evrope, a u prethodnom periodu u Srbiji, Nemačkoj, Italiji i Francuskoj zaplenjeno je oko 70 kilograma ove droge i uhapšeno pet članova ove organizovane kriminalne grupe.

Pretresom stanova na više lokacija koje su koristili uhapšeni zaplenjena je veća suma novca, više luksuznih vozila, kao i drugi predmeti koje su, kako se sumnja, koristili za izvršenje krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter