Izvor: Blic/Sportal
27.01.2024 u 08:24
0

SINER JE NOVI NOVAK: Niko nije uspeo da savlada Đokovića na ovaj način

Janik Siner oduševio je svetsku javnost partijom koju je u polufinalu Australijan opena pružio protiv Novaka Đokovića. Njegova igra podstakla je Nika Kirjosa da na zanimljiv način uporedi dvojicu tenisera.

Italijan je odigrao odličan meč i naneo je srpskom teniseru prvi poraz u polufinalima grend slema u Melburnu. Mučio se Đoković sa raspoloženim rivalom ali i sam sa sobom, pošto je po sopstvenom priznanju, bio daleko od nivoa na koji je navikao.

-Promene koje je Daren Kejhil napravio u Janikovoj igri i spremnost Sinera da mu pruži priliku sada su ga uzdigle na vrh sporta, ocenio je Nik Kirjos.

-Pobedio je Novaka, niko to ovde nije uradio tako dugo i na taj način, Novak nije imao nijednu brejk šansu. Siner i Đoković igraju slično, i to vidim. Posle ovog dana, mislim da bi Janik mogao da bude novi Novak. Alkaras ima taj iks faktor, ali Siner je odličan.

Tanjug/(AP Photo/Wilfredo Lee

 

Prvi put u karijeri će 22-godišnjak igrati u finalu nekog grend slema.

HAOS EPSKIH RAZMERA: Obradović u klinču sa novinarima, jedva došao sebi

-To je brutalno. Ja sam spavao oko dva ili tri sata te dve noći uoči finala Vimbldona jer sam uvek imao sumnje. Zašto ovo radim, zašto treniram, zašto radim ove sesije u teretani i rehabilitaciji? Sve ima smisla u trenutku kada se pripremate za to finale i izlazite tamo, svaka žrtva koju ste ikada podneli ima smisla u tom trenutku. Osećaće mnogo različitih emocija i biće tako zabavno.

Rival Sineru u borbi za titulu u Melburnu biće Danil Medvedev, koji je posle pet setova eliminisao Aleksandra Zvereva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter