Izvor: Alo
23.04.2024 u 17:13
2

VJOSA OSMANI JE BEZOČNO LAGALA NA SEDNICI SB UN O KOSOVU: Ovde je sve crno na belo! (POGLEDAJTE DOKAZE)

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić otkrio je da je lažna predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani lagala tokom sednice SB UN o Kosovu.

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poručio je da je predsednica Kosova Vjosa Osmani juče izvela neukusnu pozorišnu predstavu na sednici Saveta bezbednosti UN što je još jedan znak da sa Aljbinom Kurtijem ne želi da brine o rešavanju problema.

– Jučerašnja neukusna pozorišna predstava gospođe Vjose Osmani-Sadriu na sednici Saveta bezbednosti UN je još jedan jasan znak da ona i njen šef Aljbin Kurti (koji se nije pojavio jer je bio zauzet podrivanjem regionalne stabilnosti – kampanjom za izbore u susednoj Severnoj Makedoniji), ne brinu o rešavanju bilo kakvih problema, već samo o pobedi u svađi, čak i ako se radi o sitnim manipulacijama sa žrtvama rata od pre četvrt veka. I čak u tome nisu uspeli – naglasio je Đurić na društvenoj mreži „X“ i dodao:

– Inače, gospođa Osmani je bezočno lagala SBUN i svet pošto niko od njenih gostiju nije na listi njenih „savetnika – naveo je Đurić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VJOSA OSMANI JE BEZOČNO LAGALA NA SEDNICI SB UN O KOSOVU: Ovde je sve crno na belo! (POGLEDAJTE DOKAZE)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter