Izvor: tanjug
03.08.2020 u 19:49
0

Klime radile u 85 odsto pregledanih vozila

 Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da je danas obavljena kontrola rada klima uređaja u vozilima javnog linijskog prevoza na teritoriji grada Beograda.

Kontrola je obavljena na 74 linije, a ukupno je kontrolisano 156 vozila, od čega 95 u gradskom i 61 vozilo u prigradskom i lokalnom prevozu.

PROČITAJTE OVO…

Željka Cvijanović: „Oluja“ nikada nije na PRAVI NAČIN OSUĐENA u međunarodnoj zajednici!

Sećate se doktorke koja je RAZBESNELA celu Srbiju? Ovo je NASTAVAK PRIČE!

Grad u Vojvodini NOVO ŽARIŠTE korone: Za sve su krive SVADBE I MATURE!

Klime su bile uključene i ispravne u 132 vozila, odnosno u 85 odsto pregledanih vozila, saopštio je Sekretarijat za informisanje.

Sekretarijat za javni prevoz će poslati nalog prevoznicima da preduzmu mere i postupe po nalogu tog sekretarijata, a prema preporukama Gradskog zavoda za javno zdravlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter