Izvor: blic
24.06.2021 u 16:03
0

U BEOGRADU OBOREN TEMPERATURNI REKORD! Od 1918 nije bio topliji dan (FOTO)

Danas je u Beogradu oboren jedan rekod postavljen još 1918. Te godine, 18. juna, izmereno je 38 stepeni u prestonici, a danas jedan stepen više – 39.

VAŽNO

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

METEOROLOG TODOROVIĆ UPOZORIO NAROD: Tek nas čeka najgore…

NAJAVLJENA VAŽNA KONFERENCIJA! Zakazana za 29. jun, Vučić saopštio detalje

PALMA U SKUPŠTINI: Poslednjih godina se mnogo više pomaže porodicama, nego što je to bilo ranije!

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

Istovremeno, danas je u čitavoj Srbiji indeks ultraljubičastog zračenja veoma visok, a u Beogradu je njegova vrednost 9, što je u „crvenoj“ zoni, te se građanima nikako ne preporučuje da bez preke potrebe napuštaju svoje domove bar do 17 časova.

Sutra će biti još gore, ali ipak nešto bolje nego u Sjenici, gde se očekuje ekstremno visok indeks od čak 11 jedinica, stoji na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Zbog velikih vrućina, po gradu su postavljene cisterne sa vodom, a gradska preduzeća su u obavezi da proces rada organizuju u skladu sa vremenskim uslovima kako bi zaštitili svoje radnike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter