Izvor:
12.02.2018 u 22:48
0

BEOGRAĐANI, ČUVAJTE SE PREVARE, HARAJU LAŽNI RADNICI CRVENOG KRSTA: Nema nikakve akcije prikupljanja novca za siromašnu i bolesnu decu na Starom gradu i Vračaru!

Crveni krst Beograda saopštio je danas da nije u toku bilo kakvo sakupljanje novčanih priloga na teritoriji gradna za siromašnu i bolesnu decu, te da će slučajevi koje su prijavili građani sa Starog grada i Vračara prijavljeni policiji.

U saopštenju, povodom pitanja građana sa tih opština da li ta humanitarna organizacija skuplja novac za siromašnu i bolesnu deci, navodi se da Crveni krst samo jednom godišnje prikuplja članarinu koja za odrasle iznosi 100 dinara, a za učenike 50 dinara.

"Jedna od sugrađanki je danas sa predstavnicima Crvenog krsta Beograd prijavila policiji slučaj koji je imala, pa se nadamo da će ova organizovana grupa biti uskoro uhvaćena", navodi se u saopštenju i dodaje da Crveni krst novčane donacije dobija isključivo preko računa ili uplatnica.

Sugrađani su, naime, Crvenom krstu prijavili da muškarci različitih godina i izgleda sa navodnom dokumentacijom legitimacijom i spiskovima Crvenog krsta traže novac od građana od kojih su neki prilagali i veće sume novca.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter