Izvor: BSC Happy/Politika
29.06.2023 u 13:39
0

BESPLATNO KUPANJE NA BAZENIMA: Redovi ispred beogradskih opština

Podeljeno više od 70.000 kartica

Danima Beograđani čekaju u redovima ispred opštinskih zdanja kako bi preuzeli kartice za besplatan ulaz na bazen.

Strpljiviji su bili uporni u nameri da dođu do kartice i pred vratima zvezdarske i palilulske opštine čekali su i po tri, četiri sata. A dosad je, kako je rekao gradonačelnik Aleksandar Šapić, podeljeno više od 70.000 kartica.

Ove nedelje otvoreni su i dodatni šalteri kako bi se smanjila gužva, ali izgleda da se ni tako rad u uslužnim centrima lokalnih samouprava nije smanjio. U Opštini Voždovac, kažu građani, ni dva šaltera nisu skratila redove. U pojedinim opštinama dele se brojevi, pa građani čekaju svoj red. Tako je bilo i u Opštini Rakovica, ali zbog velike gužve brojevi su već rano ujutru za svega nekoliko minuta bili podeljeni.

Gužva najviše nastaje jer se, pored kartica za bazene, na istim šalterima dele i kartice za gradski prevoz za penzionere i srednjoškolce. U pojedinim opštinama penzioneri čekaju u istom redu kao i oni koji su došli po propusnicu za besplatno kupanje. U Starom gradu penzioneri čekaju u zasebnom redu pa su redovi nešto manji, ali je mnogo ljudi i tamo razmenjivalo informacije o tome gde treba čekati i koja dokumenta pripremiti.

Kartice će se deliti u toku celog leta pa ni oni koji ne žele da čekaju u redovima ne brinu da li će se ovog leta besplatno kupati u prestonici. Ali minule vrućine i besplatan ulaz napravili su gužve i na kupalištima. Sada je glavna briga onih koji nabavljaju propusnice da li će moći da uđu na bazen zbog kapaciteta kupališta.

UŽIVO ŠAPIĆ PREDSTAVIO NOVI SISTEM NAPLATE PREVOZA: Evo kako će sve da FUNKCIONIŠE!

– Pitanje je da li ćemo ući na taj bazen. Čula sam da je na Košutnjaku nenormalna gužva. Uzela sam propusnice za sebe i decu, ali se nadam da će bar oni moći da ih iskoriste jer, sudeći po redovima za kartice, bazeni će biti krcati – požalila se jedna majka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter