Izvor:
22.04.2018 u 14:53
0

BURNA NOĆ U PRESTONICI: Četiri povređena u tri saobraćajke!

U Beogradu su se tokom noći desile tri saobraćajne nezgode, a povređene su četiri osobe, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da se udes dogodio sinoć oko 22.00 u Karađorđevoj ulici, na okretnici tramvaja, gde je povređen motociklista (19).

Prema njenim rečima, u 1.10 na novosadskom auto-putu od Batajnice ka Dobanovcima, lakše su povređene dve osobe, a u saobraćajnoj nesreći u 2.45 u Dukatskoj ulici, lakše je povređen muškarac (33).

Pomoć lekara tokom noći od hroničnih bolesnika najviše su tražili astmatičari i oni koji imaju problem sa visokim krvnim pritiskom. Hitna pomoć je tokom noći imala 104 intervencija, od čega 21 na javnom mestu.

Macura je dodala da se juče u Beogradu desilo 10 saobraćajnih nezgoda, teško je povređena devojčica (10) koja je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter