Izvor:
04.12.2016 u 19:36
0

GDE JE MOJA MAMA: Da li ste videli nestalu Sandru (37), ćerkica je traži!

Samohrana majka Sandra Stamatović (37) nestala je u utorak 29. novembra kod Bogoslovije u Beogradu.

Oko 16.30 sati sišla je iz Galenikinog autobusa, u čijoj fabrici radi, a viđena je narednog dana oko Trga Slavija, otkad joj se gubi svaki trag, kaže njen brat Darko Stamatović.

U trenutku nestanka Sandra je na sebi imala dugu zimsku jaknu i braon čizme, visoka je 1,75 metara.

Moja sestra živela je na Karaburmi sa desetogodišnjom ćerkom i našom majkom. Sada je devojčica kod mene, zapitkuje gde joj je mama. Nismo joj još rekli da je nestala, da ne znamo ni sami gde je. Rekli smo joj da je u bolnici. Ako se nešto ne promeni i ne nađemo Sandru, ne znamo šta ćemo… Zovem bolnice svaki dan, šetam po gradu. Tražim je. Obilazim stanice… – priča Darko.

Telefon joj je od nestanka nedostupan. Koliko znam, neprijatelja nije imala, niti probleme zbog kojih ne bi došla kući. Vrlo nam je teško… – kazao je brat Darko dodajući da bolesti poput Alchajmerove i sličnih nije imala. Brat dodaje i da nije imala naviku da posle posla svraća kod drugarica ili na druga mesta već da pravo dođe kući – ispričao je Darko dodajući da ne gubi nadu da će je naći.

Poglejdate, fotografiju:

Kurir
Foto: Facebook/Sandra Stamatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter