Izvor: RTS
05.09.2022 u 21:21
0

Gradonačelnik Šapić poručio: „NEĆE BITI TOLERANCIJE ZA ONE KOJI KRŠE KOMUNALNI RED“

Aleksandar Šapić je, na konferenciji za novinare posle sastanka sa pripadnicima Komunalne milicije i inspektorima gradskih sekretarijata, izjavio je da će grad formirati javno preduzeće koje će preuzeti naplatu karata za javni prevoz i odgovornost za trošenje tog novca.

Najavio je nultu toleranciju za one koji krše komunalni red.

„TUNEL ĆE UMNOGOME OSLOBODITI CENTAR GRADA“: Šapić otvoreno o značaju novog savskog mosta i podzemne veze!

– Komunalna milicija ubuduće neće čekati prijave građana već će sama početi da vodi računa o komunalnom redu – rekao je Šapić.

– Grad će formirati i posebno telo u kojem će biti predstavnici firmi i institucija koje se bave komunalnim problemima grada. Ubuduće neće biti tolerancije za one koji krše javni red i mir – obećao je gradonačelnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Cilj nam je da u gradu Beogradu ne postoji nijedna stvar na ulicama koju ljudi vide i osećaju  a koja im stvara probleme ili bilo koju vrstu neugodnosti u dnevnom funkcionisanju, a da mi to prvi ne saznamo i da unutar našeg sistema nismo komunicirali o tome – kaže Šapić.

Siguran je da će Beograđani već u toku jeseni videti prve rezultate uvođenja komunalnog i svakog drugog reda, i to, kako je rekao, onakvog kakav imaju najozbiljnije evropske prestonice.

Šapić je rekao i da, dok je on gradonačelnik, neće biti nelegalne gradnje u Beogradu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter