Izvor:
13.11.2016 u 14:46
0

Još jedna burna noć na prestoničkim ulicama: Sevali noževi u centru Beograda, dva muškarca teže povređena!

Šest osoba lakše je povređeno u nezgodama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći.

Prema rečima portparola Hitne pomoći doktora Nade Macure, u tuči koja je izbila oko četiri časa jutros u Kneza Miloša broj 9, lakše su nožem povređena dva muškarca stara 36 i 23 godine.Oni su sa posekotinama na rukama prevezeni kod ortopeda.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u dva časa jutros u Radničkoj ulici lakše je povređen jedan muškarac, dok je u saobraćajnoj nesreći malo pre dva časa na Pančevačkom putu kod Politike lakše povrede zadobio muškarac starosti 46 godina.

Oko 23 sata dogodila se saobraćajna nezgoda u Dečanskoj ulici u kojoj je lakše povređen jedan muškarac (60), a u 20.24 časa na uglu Beogradske i Krunske ulice pao je motociklista (52), koji je sa lakšim povredama glave prevezen u Urgentni centar.

Ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali astmatičari, a bio je povećan broj alkoholisanih i tuča. Intervenisano je 139 puta, od čega 16 na javnom mestu.

U toku dana, bilo je četiri saobraćajne nesreće sa lakšim povredama.

Tanjug
Foto: Arhiva Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter