Izvor:
27.12.2019 u 10:54
0

LEPA VEST ZA ZAPOSLENE U UPRAVI GRADA: Isplata solidarne pomoći u iznosu od 41.800!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da će danas biti isplaćena solidarna pomoć za sve zaposlene u Upravi grada u iznosu od 41.800 dinara.

-Već drugu godinu zaredom zaposlenima u Upravi grada isplaćujemo solidarnu pomoć i već treću godinu pomoć se isplaćuje i zaposlenima u gradskim preduzećima- rekao je Vesić, obraćajući se "ugovorcima" u Gradskoj upravi.

Prema Vesićevim rečima, u prvoj polovini godine biće predloženo i da 350 radnika u Upravi bude zaposleno za stalno.

BEOGRAD U BELOM! Sutra počinje sneg, ali caka je u OVOME! (FOTO)

-Ljudi koji rade u Gradu imaju veliku odgovornost i mi ćemo predložiti vladi da svi oni koji rade godinama, a nisu stalno zaposleni, dobiju posao za stalno- rekao je Vesić.

Kako je dodao, novi Kolektivni ugovor za zaposlene u Gradskoj upravi će promeniti u velikoj meri njihove uslove rada.

-Njihov posao je naporan i kad su oni zadovoljniji, onda su i građani u boljoj situaciji, što je suština svakog rada, oni zaslužuju bolju situaciju-istakao je Vesić i dodao da se čine svi napori da se status onih koji nisu stalno zaposleni značajno izmeni.

OVO JE UBICA KUKAKVICA Pogledajte kako je uhapšen monstrum koji je izbo nevojku nasred ulice

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter