Izvor: Tanjug
24.05.2023 u 07:10
0

NOĆ ZA NAMA: Šest saobraćajnih nesreća u Beogradu

U Zemunu je noćas teže povređen pešak, a na Voždovcu motociklista, dok je tokom noći bilo ukupno šest saobraćajnih nezgoda, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.
U ulici Cara Dušana 56 u Zemunu, sinoć u 19:23 časova teže je povređena ženska osoba (16) pešak, i ona je prevezena u Urgentni centar, a nešto kasnije, u 01:11časova u ulici Vojvode Stepe, kod Farmaceutskog fakulteta, u saobraćajnoj nezgodi teško je povređen motociklista, muškarac (30), i on je takođe prevezen u Uregntni centar.
Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 112 intervencija, od toga 22 na javnim mestima, a najviše su se javljali psihijatrijski bolesnici.
Pomoć su još tražili hronični pacijenti kod kojih se pogoršalo stanje osnovne bolesti, astmatičari , kardiološki i onkološki bolesnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter