Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 17:02
0

Počele prijave za 36. Beogradski maraton!

Prijave za 36. Beogradski maraton otvorene su danas tako da svi zainteresovani takmičari mogu da se prijave za ovu najveću sportsku manifestaciju u Beogradu.

U saopštenju se navodi da su od danas putem sajta Beogradskog maratona (www.bgdmarathon.org) omogućene prijave za naredni maraton, koji će biti održan u nedelju 23. aprila naredne godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2.990 dinara (25 evra za strane državljane). U učesničkom paketu, očekuje vas startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, onlajnu rezultati i diploma. Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10 km, da istrčite polumaraton – 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton – 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone“, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

RADNO VREME PRODAVNICA ZA PRAZNIK: Evo ko slavi, a ko radi non-stop

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter