Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 07:24
0

NOĆ ZA NAMA: Poginula žena u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Batajnice

Ženska osoba (30) poginula u saobraćajnoj nesreći, muškarac teško povređen

U Beogradu se noćas dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a još jedna teško povređena, rečeno je medijima u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Batajnice ka Pazovi u 1:04 časova poginula je ženska osoba (30), a jedan muškarac (37) je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar.

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Samoubistvo na Čukarici

Hitna pomoć intervenisla je tokom noći u Beogradu 114 puta, od toga je bilo 20 intervencija na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bio je veliki broj poziva hroničnih bolesnika, koji su se za pomoć javljali zbog bolova u grudima i kardiovaskularnih problema, kao i pshijatrijskih pacijenata,rečeno je u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter