Izvor: tanjug
20.06.2022 u 11:48
0

RADOJIČIĆ SE ZAHVALIO GRADSKOJ UPRAVI: Bila mi je čast da vodim Beograd 4 godine

Dosadašnji gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obratio se danas na sednici Skupštine grada, na kojoj će biti izabran njegov naslednik, i poručio da mu je bila čast da vodi grad u prethodne četiri godine.

– Želim da se zahvalim svima u Gradskoj upravi na mukotrpnom radu za ove četiri godine. Želim vam svima uspešan rad, budućeg gradonačelnika čeka puno izazova i verujem da će vredno raditi u interesu Beograda – rekao je Radojičić.

Njemu se na saradnji zahvalio i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

– Sarađivali smo divno četiri godine, a podršku građana smo i dobili zahavaljujći radu i rezultatima. Možete biti ponosni na sve što ste učinili za grad, a ja vem želim sreću – rekao je Nikodijević Radojičiću, kojeg su odbornici koji su bili u sali pozdravili aplauzom.

Usledila je zatim pauza, kako bi bila održana sednica Administrativno-mandatne komisije, kako bi se dodelili odbornički mandati kandidatima umesto odbornika onih koji su podneli ostavke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter