Izvor:
02.03.2017 u 14:02
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Četiri udesa, osmoro povređeno!

U saobraćajnoj nezgodi u Ulice Andre Nikolića sat vremena posle ponoći povređeni su muškarac star 38 godina i ženska osoba stara 29 godina. Oni su sa lakšim povredama prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Pola sata pre ponoći na autoputu ka Nišu lakše su povređene dve osobe koje su zbrinute na licu mesta, a takođe na autoputu, kod isključenja za naselje Konjarnik lakše su povređena tri muškarca koji su prevezeni na VMA.

Tokom večeri povređen je dečak od 15 godina u Batutovoj ulici dok je prelazio ulicu. On je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 112 puta od čega 18 puta na javnom mestu. Pomoć lekara najčešće su tražili osobe sa povišenim pritiskom, astmatičari i srčani bolesnici.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter