Izvor:
14.03.2017 u 13:04
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Povređeni žena i dete, 107 poziva Hitnoj pomoći!

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih je, u Ulici Kneza Višeslava, povređena 30-godišnja žena i dete od godinu dana.

To je rekla Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, ta saobraćajna nezgoda dogodila se u 19:28 sati, a žena i dete su, s povredama lakše prirode, prevezeni u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se jutros u 06:52 sati na Ibarskoj magistrali u smeru ka gradu, kod isključenja za "Garden centar", i intervencija Hitne pomoći je još u toku, a pozivaoci su naveli da su povređene dve osobe.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 107 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i hipertoničari, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeležena 151 intervencija od kojih 43 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim povredama, i jedan pad sa visine.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter