Izvor: TANJUG
28.05.2022 u 12:48
0

TRAMVAJI PONOVO REDOVNOM TRASOM! Nastavljen saobraćaj nakon nevremena

Nekoliko tramvajskih linija koje su zbog nevremena u Beogradu jutros bile u prekidu, ponovo saobraćaju redovnom trasom, rekao je gradski sekretar za poslove odbrane, vanredne situacije, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Beograd je jutros zahvatilo nevreme sa kišom, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom koje je stiglo iz pravca Zemuna, a Glavaš je  naveo da je nekoliko grana palo, ali da niko nije povređen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Nekoliko tramvajskih linija bilo je u prekidu, samo dok se ne ocede skretnice, reagovalo se preko Operativnog centra i nije se desilo ništa što bi značajno uticalo na život građana- poručio je Glavaš.

On je naveo da se građani, ukoliko primete neki problem, uvek mogu obratiti Beokom servisu i apelovao da se zatvaraju prozori kako potencijalno ne bi došlo do lomljenja stakla.

DA NAM REKA SAVA BUDE ZDRAVA! Sve pohvale za veliki odziv volontera!

Zbog kvara na kontaktnoj mreži u Ulici cara Nikolaja i Bulevaru kralja Aleksandra, jutros je došlo do izmena tramvajskih linija.

Takođe, u jutarnjim časovima grom je udario u kuću u Zelengorskoj ulici u Zemunu, a, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, jedna osoba se nagutala dima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter