Izvor:
18.12.2017 u 15:08
0

TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE TOKOM NOĆI U BEOGRADU: Povređena devojčica od 14 godina!

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Beogradu lakše je povređeno pet osoba, među kojima i jedna devojčica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

– U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu ulica Bulevar Nikole Tesle i Trešnjinog cveta lakše je povređena devojčica (14). Ona je prevezena u Urgentni centar – kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala i da su posle saobraćajne nezgode koja se dogodila u 21.06 na Tošinom bunaru dve osobe zbrinute na licu mesta.

Macura je kazala i da su jutros u udesu koji se dogodio u 5.42 na Smederevskom putu povređena dva mlađa muškarca.

– Hitna pomoć intervenisala je 118 puta, od toga je 14 intervencija bilo na javnom metu – navela je ona.

Macura je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali pacijenti sa hipertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter