Izvor:
30.01.2018 u 18:07
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ REŠAVA VELIKI PROBLEM GRAĐANA: Rekonstrukcija Pančevačkog mosta do kraja godine!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će do kraja godine biti rekonstruisan Pančevacki most i da će ilegalne šljunkare koje se oko njega nalaze biti uklonjene.

Kako je Mihajlović rekla, ''zajedničkim snagama'' resornog ministarstva, JP Putevi Srbije, JP Železnice Srbije i grada Beograda, taj most će biti uređen prvi put posle 10 godina.

– Uredićemo kolovoz, Železnice Srbije će zaštiti most od korozije, grad Beograd će ga osvetliti i do kraja godine Pančevački most će izgledati potpuno drugačije – istakla je Mihajlović.

Osim radova na samom mostu, resorna ministarka je najavila da će sve ilegalne šljunkare koje se oko njega nalaze biti izmeštene.

– Pronaći će im se drugo mesto gde će plaćati sve svoje obaveze – rekla je Mihajlović i dodala da je procena da Grad i država mogu da ostvare prihod od blizu četiri miliona evra od poreza, doprinosa i lučkih radova koji će se, kako je rekla, naplaćivati, a to mesto će biti proglašeno lučkim područjem Beograda.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/INFOSRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter