Izvor: Vecernje novosti
04.10.2021 u 21:22
0

Da li je Fejsbuk na prodaju?

Posle pada Facebook, Instagrama i WhatsApp-a, pojavile su se i informacije koje nisu potvrđene, da se lični podaci više od 1,5 milijadri korisnika Fjesbuka prodaju na hakerskim forumima.

Ukoliko se ovo dogodi, to bi omogućilo sajberkriminalcima i oglašivačima da utiču na korisnike interneta na globalnom nivou.

PROČITAJTE JOŠ: SERIJAL „DEVEDESETE“ USKORO NA HAPPY TV! Da li je to fenomen koji još uvek traje?

Krajem septembra 2021. godine, jedan korisnik objavio je da ima podatke više od 1,5 milijardi korisnika Fejsbuka. Ovi podaci su navodno sada na prodaju.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK: OVO JE OTKRIVENO POSLE PADA FEJSBUKA, VACAPA!

Jedan kupac je navodno spreman da plati 5.000 dolara za milion naloga Fejsbuka, time bi ukupna cena mogla da dostigne cifru od 7,5 miliona dolara.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter