Izvor: Happy BSC
19.08.2021 u 16:29
0

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ U EMISIJI “ POSLE RUČKA“: Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali da brane svetinje i da dokažu šta je istina!

U današnjoj emisiiji “ Posle ručka“ glavna tema je bila “ Da li je moguće izbeći nemire u Crnoj Gori“.

Gosti emisije bili su Dr Darko Trifunović – Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, Dr Veselin Drašković – Udruženje Knez Miroslav ,Dr Miljan Ćeranić – Udruženje Sveta Srbija i Predrag Savić  – Advokat i pisac.

Prvi gost emisije  Darko Trifunović – Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

Političke stranke imaju pravo da iznesu svoje stavove ako nisu ako to nisu primeri nekih krivičnih dela. Nasilje je izbegnuto u najgorim trenucima kad je bilo litije.  Ućutkivani smo gde smo ispitivani za zlo u takvom sam društvu odrastao. U Crnoj Gori crkva predstavlja satanističku organizaciju i ruganje pravoslavlju. Vera je tu da odbrani satanizam na životni način. Danas hoće svakog da oskrnave ko se posvetio veri i Bogu. Niko ne govori o vladiku Joanikiju kao suštinskoj vrednosti, kao čoveku pre svega.

Sledeći gost emisije  Dr Veselin Drašković – Udruženje Knez Miroslav nadovezao se na temu.

– Policija je  sprečila sveštenstvo da uđe u hram, jer su određena lica ušla i zatvorila sve. Narod je pobedio i hrišćanstvo treba da zaživi tamo gde mu je mesto. Ako se ludilu da prostora ono se time hrani. To je pataloški problem . Crkva se ne pravi za jedan dan. Legitimna crkva u Crnoj Gori je pravoslavna crkva. U 21. veku  brane ljudima da uđu u crkvu na takve stvari mora se reagovati, a izostale su mnoge reakcije.  Litije su bile udar na religiju.  Većina pristalica Mila Đukanovica ne opravdava religiju i bili su u litijima. Ko ima nešto protiv crnogorskog barjaka ima i protiv srpskog roda. Neko pokušava da unese podele u društvu.  Crkva se koristi i  iskorišcena je u  političkom diskursu.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

NA RESPIRATORU VIŠE 28 PACIJENATA: Više od 1.650 zaraženih za 24 sata, preminulo 5 osoba!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

Dr Miljan Ćeranić – Udruženje Sveta Srbija izneo je svoj stav na ovu temu.

 Treba se vratiti na obraz pre svega u Crnoj Gori.  Mitropolit koji je izabran je čovek svetloga lika, monaškog karaktera.

 Oni imaju duboko nerazumevanje crkve. To je totalno neprofesionalni pristup.

Predrag Savić  – Advokat i pisac nadovezao se na ovu temu i izneo svoje mišljenje i svemu tome.

    Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali protiv toga da dokažu šta su svetinje i šta je istina.

         Ovo je nemoć da se izazove što veća šteta za sve verinke u Crnoj Gori.

       Takve laži koje se na taj način  plasiraju niko ko je vernik ne može da prihvati i da ne reaguje na to.

Politika u Crnoj Gori u kontinuetu je radila na satiranju Pravoslavne crkve i Pravoslavne vere.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  

    

  

  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter