Izvor:
08.07.2017 u 20:54
0

AGASI ČUVA NOLETU LEĐA: Otišao kod Mekinroa posle sramne izjave o Novaku i otkrio šta mu je sve rekao u lice!

Andre Agasi je momentalno reagovao kada je Džon Mekinro dao, u najmanju ruku, neprimerenu izjavu o Novaku Đokoviću.

Mekinro je uporedio Đokovićev pad u igri sa situacijom u kojoj je bio golfer Tajger Vuds – istakavši da bi problem sa suprugom mogao da bude razlog za pad u karijeri tenisera. Novak se “nije dao upecati” ni na Mekovu izjavu, ni novinarski istraživački pristup – izjavivši da je autor te izjave neko ko je svojom ulogom u svetskom tenisu sigurno stekao pravo da kaže ono što misli – i da često koristi tu priliku da bude veoma direktan i slobodouman.

Agasi je otkrio da Novaka nije dotakla posve neosnovana izjava.

– Bili biste vrlo iznenađeni kad biste videli šta može da potrese šampione, a šta ne – počeo je svoj odgovor Đokovićev trener i pojasnio:

– To nije predvidljiva stvar. Tip osobe kao što sam ja bi to prihvatio teže, bio bi veći izazov za mene. Ali ne mislim da je veći izazov za Novaka. Mislim da je on zaista dobar čovek koji se dobro oseća u svojoj koži.

Agasi je, i pored toga, odlučio da razgovara sa Mekinroom.

Novak zna da mu čuvam leđa. Odmah sam otišao do Džona i lično mu rekao da on (Novak) zaslužuje mnogo više. Rekao sam mu kako se ja osećam posle svega toga, i nadam se da ćemo svi iznositi svoja mišljenja najbolje što možemo, i da ćemo da biramo reči.

Na insistiranje novinara “Metroa” da otkrije više sadržaj razgovora sa Mekinroom, Agasi je rekao da je uveren da je cela stvar sada završena tema nakon što je intervenisao.

– Neću vam reći detalje razgovora. Hajde sada to da ostavimo po strani, rešili smo sve – zaključio je Andre Agasi.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter