Izvor: BSC HAPPY
21.01.2023 u 09:49
0

„ODMOR ZA OČI I DUŠU“ Predsednik Vučić objavio novu fotografiju nedelje (FOTO)

Ne remeteći popodnevnu dremku domaćina, tiho ćemo se pozdravti i krenuti dalje u obilazak najlepših domaćinstava naše Srbije, napisao je predsenik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu novu fotografiju nedelje u okviru konkursaNajlepše domaćinstvo Srbije„.

Radi se o fotografiji iz sela Gornje Leskovice.

DOMAĆINSTVO JE OSNOVA SVEGA: Predsednik Vučić objavio fotografiju nedelje (FOTO)

– Odmor za oči i dušu ove nedelje našli smo u selu Gornje Leskovice, u domaćinstvu čiju kapiju nam je otvorila Marina Ćebić – napisao je predsednik i dodao:

– U miru senovite bašte, autentične za ovaj valjevski kraj, spavaju mačka i pas, odmaraju puzavice i čuvarkuće, a venci luka, kao ordenje, čekaju svoj trenutak da zamirišu kuhinjom i okupe sve ukućane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ne remeteći popodnevnu dremku domaćina, tiho ćemo se pozdravti i krenuti dalje u obilazak najlepših domaćinstava naše Srbije.
Gde nas sada vodite? – stoji u objavi predsednika Vučića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter