Izvor: BSC happy portal
16.11.2023 u 17:28
1

AMBASADOR PALESTINE DOŠAO KOD ŠEŠELJA: Lider radikala odmah ogrnuo palestinski šal koji je dobio na poklon (VIDEO)

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj sa saradnicima primio je u sedištu Stranke Njegovu ekselenciju ambasadora Palestine u Beogradu Muhameda al Namura.

GENOCID SE SPROVODI U GAZI, NETANJAHU SE TIME I SAM HVALI, POZIVA SE NA STARI ZAVET: ŠEŠELJ bez ustručavanja o SUKOBU U IZRAELU za BSC HAPPY PORTAL! VIDEO

Dr Šešelj je u ime Srpske radikalne stranke izrazio razumevanje za pravednu borbu palestinskog naroda i „veliku zabrinutost zbog genocida koji Izrael sprovodi nad Palestincima tražeći uporište za svoju genocidnu nameru u Bibliji, Starom zavetu“.

– Srpski narod, kao prva evropska žrtva američkog imperijalizma, ima moralnu obavezu da digne glas i suprotstavi se nezapamćenom progonu palestinskog naroda iza kojeg stoje Sjedinjene Američke Države. Sagovornici su u srdačnom i prijateljskom razgovoru osudili zločine koje Izrael uz saglasnost i podršku Sjedinjenih Američkih Država već više od mesec dana sprovodi nad slobodarskim palestinskim narodom – navodi se u saopštenju SRS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMBASADOR PALESTINE DOŠAO KOD ŠEŠELJA: Lider radikala odmah ogrnuo palestinski šal koji je dobio na poklon (VIDEO)”

  1. Kako je ovo dirljiva slika i ekselencija je vidi se jako fini čovek, baš juče to jest sinoć dok sam gledala Šešelja juniora u Aktuelnostima , setila sam se da se pre neki dan gospodja Smajlović pitala to jest konstatovala je da više niko u predizbornoj kampanji ne spominje KiM , dal’ će ovo, dal’ će ono , dal’ će ovako ili onako , rekoh stvarno jeste , ali sasvim sam sigurna da KiM neće izdati jedino Šešeljevi iako ga ne spominju .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter