Izvor: BSC Happy
08.12.2023 u 09:54
0

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Obradović je antisemita, ne Olivera Zekić“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Prof. dr Vojislav Šešelj ovog jutra gostovao je u jutarnjem programu na Happy televiziji i odmah izrazio nadu da će doći i sledećeg četvrtka na našu televiziju.

Potom se osvrnuo na fotografiju Olivere Zekić, predsednice Saveta REM-a u nacističkoj uniformi.

– Poznajem je skoro 30 godina, dok je radila kao novinar najviše je mene napadala. Međutim, nikad nisam mogao da se naljutim, jer je bila lepa i šarmantna. Nemam razloga da je branim, ali branim princip. Niko ne može da kaže za nju da je nacista i da zastupa nacističku ideologiju, nju godinama napadaju na najgore moguće načine, nazivaju ku*vetinom… Ona je ovde našla duhovit način da im se suprotstavi. Optužuju je i za antisemitizam, a znam pouzdano da nikad nije bila antisemita. Bolje da je mene konsultovala pre te fotomontaže – rekao je Šešelj, pa pokazao montažu četničkog vojvode sa mitraljezom preko ramena i sa ručnom bombom preko grudi, pa da im „time začepi usta“.

Naglasio je da tu nema govora o eksploziji antisemitizma.

– Pre 15-ak godina štampana su sabrana dela Dimitrija Ljotića, Hitlerovog saveznika i najvećeg progonitelja Jevreja i niko da se pobuni. I sad formiran uređivački odbor koji se međusobno posvađa. Jedni su bili da se iz sabranih dela izbace antisemitski tekstovi, a drugi da se zadrže, na kraju su izdali dva kompleta Dimitrija Ljotića. Znate ko je bio glavni da se štampa komplet sa svim antisemitskim tekstovima? Boško Obradović, glavom i bradom. On tvrdi da je Dimitrije Ljotić veliki pravoslavni mislilac, ja sam ga nagrdio zbog toga- istakao je Šešelj te dodao da Jevrejska zajednica nije reagovala, „a šta ima grđe po pitanju antisemitizma nego štampati Jotićeva dela sa anti-jevrejskim tekstovima“.

– Znam zašto nas sad napada Jevrejska opština? Zato što velika većina Srba osuđuje izraelski genocid na Palestincima u Pojasu Gaze. To jeste genocid. Ono što se dešavalo u građanskim ratovima na prostoru bivše Jugoslavije nije imalo genocida. U Srebrenici nije bila genocida, tamo nije ubijena ni jedna žena, ni jedno dete, a ovamo izraesla vojska sistematski ubija ženu i decu. Već je ubijemo više od 7.000 dece. Brojka ukupno stradalih civila je blizu 20.000. Ne može srpski narod da ćuti na to- napomenuo je Šešelj.

Sa parolom „Otadžbina Srbija, majka Rusija“, Srpska radikalna stranka je u završnici kampanje.

-U završnici ćemo podeliti 20.000 mojih knjiga knjiga mojih saradnika. Sutra je podela u Batajnici, u nedelju u Šapcu i u ponedeljak u Nišu a u sredu u Novom sadu. I time okončavamo kampanju za ove izbore. Nismo u mogućnosti za više, nemamo za spotove, zakupljivanje emisija… – rekao je Šešelj.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter