Izvor: tanjug
20.07.2020 u 09:39
0

AMSS: Kamioni čekaju na pojedinim granicama!

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok kamioni na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, na Kelebiji tri sata, a na Batrovcima sat vremena.

Na auto-putu E-75, na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Sirig, zbog pojave magle smanjena je vidljivost do 100 metara.

Na auto-putu E-75, Nova Pazova-Stara Pazova, od danas do 30. jula do 15 sati trajaće radovi na održavanju kolovozne konstrukcije.

U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

PROČITAJTE I: 

U ZGRADI PREDSEDNIŠTVA, TAČNO U 9 ČASOVA: Pred PREDSEDNIKOM VUČIĆEM je sledeći IZAZOV!

PROFESORI PRESELILI KATEDRE U DVORIŠTA, nastavne AKTIVNOSTI pod VEDRIM NEBOM: Oglasio se i ministar Šarčević!

LEGENDARNU SPIKERKU NAPAO STAFORD, DOK JE VLASNIK PSA SAMO GLEDAO: Sva u MODRICAMA, PODLIVIMA, šok PRIZOR!

KRVAVA IZAŠLA NA TERASU NA SLAVIJI ODMAH NAKON ZLOČINA: Osumnjičena TVRDI da se BRANILA!

DONALD TRAMP O PANDEMIJI: „Korona virus će nestati, na kraju krajeva ću ja biti u pravu…!“

Petlja Stara Pazova se otvara, i saobraćaj će se odvijati normalno u zoni petlje.

Na auto-putu E-75, Nova Pazova – Novi Banovci izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na popravci oštećenog natputnjaka.

U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu.

Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Na putu Zrenjanin – Ečka, u smeru Ečka – Zrenjanin danas do 16 sati obavljaće se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na putu pre nadvožnjaka kod skretanja za luku Dunav Pančevo pa do pre raskrsnice Prvomajske ulice sa Ulicom Žarka Zrenjanina biće izmenjen režim saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza.

Radovi će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj će biti preusmeren na levu kolovoznu traku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter