Izvor: HAPPYBSC
20.07.2020 u 09:33
0

NOVO ŽARIŠTE U PRIVATNOM DOMU ZA STARE U GADŽINOM HANU: Dve trudnice na repiratorima u Nišu!

U Niškom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima, 16 pacijenata je na repiratoru, među njima i dve trudnice. Novo žarište u ustanovama socijalne zaštite je privatni dom za stare u Gadžinom Hanu, a 16 korisnika doma je hospitalizovano u bolnici u Nišu.

PROČITAJTE I: 

U ZGRADI PREDSEDNIŠTVA, TAČNO U 9 ČASOVA: Pred PREDSEDNIKOM VUČIĆEM je sledeći IZAZOV!

PROFESORI PRESELILI KATEDRE U DVORIŠTA, nastavne AKTIVNOSTI pod VEDRIM NEBOM: Oglasio se i ministar Šarčević!

LEGENDARNU SPIKERKU NAPAO STAFORD, DOK JE VLASNIK PSA SAMO GLEDAO: Sva u MODRICAMA, PODLIVIMA, šok PRIZOR!

KRVAVA IZAŠLA NA TERASU NA SLAVIJI ODMAH NAKON ZLOČINA: Osumnjičena TVRDI da se BRANILA!

DONALD TRAMP O PANDEMIJI: „Korona virus će nestati, na kraju krajeva ću ja biti u pravu…!“

Šef Trijažnog centra Kliničkog centra Niš dr Nikola Milenković kaže da su dve trudnice koje su na respiratorima u teškom opštem stanju.

– Pod stalnim su nadzorom naših lekara, anesteziologa i uz konsultacije sa ginekolozima nadamo se najboljem ishodu – kaže Milenković.

Ukazao je da su tokom vikenda primili 16 korisnika staračkog doma u Gadžinom Hanu čiji je pi-si-ar nalaz bio pozitivan i da su svi oni sa lakšom kliničkom slikom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter