Izvor: tanjug
05.07.2021 u 07:20
0

AMSS: Na graničnim prelazima zadržavanja do dva sata

 Na graničnom prelazu Gradina prema Bugarskoj, putnička vozila se na izlazu iz Srbije jutros zadržavaju oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

SAZNAJTE JOŠ:

OVO JE RADNIK IZ TUTINA KOJI JE POGINUO U NEMAČKOJ: Otišao da zaradi a sad ga ispraćaju na onaj svet!

SRBIJA SE PONOSI LEKARIMA! Revolucionarni zahvat hirurga: Od lopatice rekontruisali gornju vilicu

ČEKA NAS TROPSKI TALAS! Ovo je prognoza za narednu nedelju (FOTO)

Prohodnost najopterećenijih putnih pravca je dobra, a zbog tranzita većeg broja stranih državljana povremeno dolazi do dužeg zadržavanja na graničnim prelazima kao i na naplatnim stanicama.

Zbog građevinske sezone koja je u punom jeku, na velikom broju deonica vozače očekuje izmena u saobraćaju i usporena vožnja zbog radova a zbog kojih moraju da obrate pažnju na privremenu saobraćajnu signalizaciju, ali i na bezbednost putara.

U najtoplijem delu dana ne preporučuje se vožnja na dužim relacijama, a ukoliko se odlučite da krenete na put u tom slučaju pravite češće pauze i odmore od vožnje.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu iz zemlje čekaju pet sati, na Batrovcima dva sata, a na Horgošu 90 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter