Izvor:
06.06.2017 u 13:22
0

AMSS: Saobraćaj umeren, čekanja na granici 20 minuta!

Saobraćaj u Srbiji je umereneog inteziteta i van većih gradova odvija se bez zastoja, ali usporeno na deonicama gde ima radova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima, na GP Horgoš, beleže se čekanja od 120 minuta.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

Od 06.06.2017.godine do 06.07.2017.godine, doći će do izmene režima saobraćaja zbog radova u zoni nove petlje "Nova Pazova", na državnom putu I A reda broj 1, auto-put Beograd – Novi Sad. Za vreme izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru od Beograda ka Novom Sadu, u dužini od 800 metara.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom za smer kretanja od Novog Sada ka Beogradu, između tehničkih prolaza prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila iz smera Beograda se uvode preko tehničkog prolaza u kolovoznu traku za smer kretanja od Novog Sada ka Beogradu, a nakon prolaska zone radova kroz tehnički prolaz, vraćaju se u kolovoznu traku za normalno odvijanje saobraćaja. U ovoj fazi omogućava se isključenje vozila sa auto-puta iz smera Novog Sada ka Novoj Pazovi i isključenje od

Nove Pazove ka Beogradu.

Istovremeno, zbog radova na nadvožnjaku petlje Nova Pazova,

doći će do obustave saobraćaja na lokalnom putu Nova Pazova-Stari Banovci, na delu od novog kružnog toka do Starih Banovaca. Vozila će se za vreme izvođenja radova usmeravati na državni put II A reda broj 127, deonica Stara Pazova-Stari Banovci.

Od ponedeljka 06.06. do 18.06.2017. godine u vremenu od 21 – 05 č, predviđeni su radovi na zameni oštećenih spojnica, na državnom putu I B reda broj 47, veza sa državnim putevima I B reda broj 10 i I B reda broj 13, deonica Beograd – Bogoslovija, na delu kod Pančevačkog mosta. Za vreme radova, biće zatvorena po jedna saobraćajna traka

u svakom smeru, od postojećih četiri saobraćajnih traka (sa po dve u svakom smeru).

Od 06.06.2017. godine, doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, u zoni čeone naplatne stanice "Bubanj Potok", zbog rušenja kompleksa čeone naplatne stanice ,,Bubanj Potok".

U zoni naplatne stanice ,,Bubanj Potok" – Jug za saobraćaj vozila će se koristiti po dve saobraćajne trake po smeru vožnje, a saobraćaj

vozila će biti regulisan u skladu sa fazom 2. projekta saobraćajne signalizacije.

Radovi po navedenoj fazi projekta trajaće do srede 21.06.2017. godine.

Zbog rušenja čeone naplatne stanice ,,Bubanj Potok" od 03.06.2017.g. biće izmenjen saobraćaj na državnom putu IA reda broj 1, u zoni čeone naplatne stanice "Bubanj Potok".

Tako što će biti zatvorene preticajne trake u oba smera. Saobraćaj je regulisan u skladu sa fazom 1. projekta saobraćajne signalizacije, koja će biti aktuelna do utorka 06.06.2017. godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter