Izvor:
06.10.2018 u 16:45
0

Berluskoni dolazi na Putinov rođendan!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je avionom krenuo u Rusiju da proslavi rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina.

– Letim avionom na rođendan mog prijatelja Vladimira Putina. Koristim mogućnost da razgovaramo o najvažnijim međunarodnim problemima – napisao je Berluskoni na svom Tviteru.

Ove nedelje italijanski mediji su objavili da Berluskoni namerava da poseti Putina na rođendan po cenu da propusti program svoje partije "Napred, Italijo" koji se održava u Milanu ovog vikenda.

Prošle godine Berluskoni je takođe prisustvovao obeležavanju rođendana ruskog lidera u Sočiju i poklonio mu ogroman pokrivač na kojem je prikazano rukovanje dvojice političara sa znamenitostima Rusije i Italije u pozadini.

Putinu je rođendan sutra.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/ACMilan_INA, Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter