Izvor:
03.06.2018 u 19:22
0

BEZ NAGOVEŠTAJA SUSRET DVA LIDERA: „Posetiću Severnu Koreju i sastaću se sa Kimom Džong-unom“!

Predsednik Sirije Bašar al Asad želi da se sastane sa severnokorejskim liderom Kimom Džong-unom, a to je poručio pre nekoliko dana primajući akreditiv ambasadora Severne Koreje.

– Posetiću Severnu Koreju i sastaću se sa Kimom Džong-unom – citirala je sevornokorejska državna agencija KCNA.

Do sada nije postojalo nagoveštaja da se susret ova dva lidera priprema ili planira. U izveštaju se dodaje da je Asad istakao da je siguran da će Kim postići finalnu pobedu i uspšno realizovati ponovno ujedinjenje dveju Koreja.

Sirijska vlada nije momentalno reagovala na objavljivanje ove vesti koja je stigla u vreme kada je svetska pažnja usmerena na susret Kima Džng-una sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter