Izvor:
04.04.2018 u 18:32
0

BEZ TRENERA: Đoković raskinuo saradnju sa Šćepanekom!

Novak Đoković raskinuo je saradnju i sa drugim trenerom Radekom Šćepanekom, nekoliko dana nakon što je otišao Andre Agasi.

Srpski teniser zahvalio se Šćepaneko na podršci koju je dobijao tokom proteklog perioda istakavši da e uživao u zajedničkom radu te da će ostati u izuzetnim privatnim odnosima.

"Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu", navodi se u saopštenju.

Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire, a prvi je Masters u Monte Karlu koji počinje 14. aprila.

Izvor: B92
Foto: Facebook/Novak Djokovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter