Izvor:
05.09.2018 u 08:17
0

Bitka za polufinale US Opena: Evo kada Đoković i Milman izlaze na teren!

Novak Đoković će svoj četvrtfinalni duel US opena protiv Australijanca Džona Milmana odigrati u poslednjem večerenjem terminu dana.

Đoković i Milman igraće na glavnom terenu ovog Grend slema, a odigraće poslednji, četvrti duel desetog dana US opena.

Za dnevni termin zakazani su dueli Naomi Osake i Lesje Curenko, kao i Marina Čilića i Keija Nišikorija, dok će, pre Novaka i Džona, u večernjem delu programa snage odmeriti Karla Suares Navaro i domaća teniserka Medison Kiz.

Đoković i Milman će na teren izaći odmah posle završetka duela između Kiz i Suares Navaro, a očekuje se da to budeo oko 2.30 po srednjeevropskom vremenu u noći između srede i četvrtka.

Novak se tokom turnira "šetao" po terminima, igrao je i u večernjem i u noćnom, a poslednji, protiv Portugalca Žoaa Souse, odigrao je u dnevnom.

Ova promena bi trebalo dobro da dođe srpskom teniseru, jer su vrućina i sparina glavni problemi teniserima ove godine. Meč se po američkom vremenu igra od oko pola devet uveče.

Podsećamo, Milman je napravio senzaciju u osmini finala izbacivši Rodžera Federera pobedom od 3-1 u setovima.

b92.net
Foto: twitter/djokernole, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter