Izvor: Tanjug.rs
25.04.2023 u 16:36
0

BRNABIĆ SA STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA: Premijerka čestitala uspeh na takmičenju u Beču

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su zauzeli drugo mesto na takmičenju u Beču, u konkurenciji 378 univerziteta iz više od 80 zemalja sveta.

Takođe, na 30. takmičenju „Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot“ student Marko Došlić dobio je nagradu za jednog od najboljih govornika na takmičenju (Honorable Mention), a beogradski tim je pohvaljen i za jednu od najboljih tužbi (Honorable Mention for Claimant Memorandum) u pisanom delu takmičenja.

„UMESTO KNJIGA TREBA MU BRNJICA“: Vasiljevićeva odgovorila Bljerimu Velji na perfidne napade

Premijerka Brnabić čestitala je studentima i timu nastavnika na postignutom uspehu i istakla da je njihov uspeh velika čast za našu zemlju i za Beogradski Univerzitet.

Predsednica Vlade zahvalila im je na tome kako su predstavljali Srbiju.

Brnabić je naglasila da će Vlada Srbije nastaviti da ulaže u mlade, da bude snažna podrška studentima i dodatna motivacija da nadograđuju stečena znanja i konstantno teže usavršavanju, jer upravo su oni okosnica perspektivne budućnosti naše zemlje.

BSC HAPPY PORTAL SAZNAJE: Evo kako je preminuo Nebojša Simović

Studenti su izrazili želju da usavršavaju svoje znanje i veštine na univerzitetima u svetu, a nakon toga da se vrate u Srbiju kako bi doprineli razvoju svoje zajednice i države.

Sastanku su prisustvovali i rektor Beogradskog univerziteta prof. dr Vladan Đokić, dekan Pravnog fakulteta Zoran Mirković i mentori tima prof. dr Vladimir Pavić i doc. Dr Milena Đorđević, saopšteno je iz Vlade Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter