Izvor: Tanjug
27.07.2021 u 21:04
0

ČEKANJA NA GRANIČNOM PRELAZU PREŠEVO!

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova na putničkom terminalu na graničnom prelazu Preševo vozila čekaju pola sata prilikom ulaska u zemlju.

VAŽNO:

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

KRVAVI PIR KOJI SE I DANAS PAMTI: Ubio devetoro meštana u selu Jabukovac, a nesvestan toga i dalje!

ZAPRETIO DA ĆE OSVETITI BRATA! U krvavoj tuči u Užicu, jednom muškarcu SEKIROM RAZBILI GLAVU!

SUZE RADOSNICE NAŠE ŠAMPIONKE! Himna i zlatna Milica Mandić, ponos Srbije! (VIDEO)

Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 120 na Kelebiji, i 60 minuta na Batrovcima i prelazu Sremska Rača i sve to prilikom izlaska iz zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter