Izvor: BLIC
22.05.2020 u 15:03
0

ČETVRT MOST NIČE U NOVOM SADU: Nisu želje već realnost

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas da je veoma ponosan što su novi most u Novom Sadu i obilaznica proglašeni kao projekat od nacionalnog značaja.

– To znači da je gotovo izvesno da Novi Sad dobija četvrti most – produžetak Bulevara Evrope i spajanje kod obilaznice u Sremskoj Kamenici. To je za mene toliko važna vest za Novi Sad, toliko smo se trudili da vratimo i zajedno smo sa potpredsednicom Vlade, Vladom Srbije, i predsednikom podizali Žeželjev most, a danas smo u stanju da planiramo, projektujemo i izvedemo novi most u Novom Sadu i i nije to neka pusta želja, već konkretni i realni planovi i nešto što ćemo veoma brzo krenuti da radimo. Hvala svima, Vladi, predsedniku Repiblike i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović – istakao je Vučević.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

Počinje testiranje na lični zahtev građana na koronu

MASAKR U JABUKOVCU: Nova optužnica, u sve je umešana droga!

On je danas, zajedno sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zoranom Mihajlović, obišao završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko auto-puta Beograd – Novi Sad i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter