Izvor:
20.09.2016 u 22:45
0

DA LI OVO TREBA DA NAS ZABRINE? Đoković PRIZNAO da je posle Rolan Garosa…

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je da se nada uspešnom kraju sezone i priznao da je posle osvajanja Rolan Garosa i kompletiranja gren slema, na neki način, prestao da uživa na terenu.

Posle Pariza kao da sam prestao da uživam, nisam mogao da pronađem svežinu i staloženost. Omele su me i povrede, ali nadam se uspešnom kraju sezone – izjavio je Ðoković u Nici, gde je prisustvovao otvaranju Teniske akademije Patrika Muratoglua.

Tokom naredna dva dana Ðoković će biti u Milanu gde njegova Fondacija organizuje humanitarnu večeru, kao i revijalni meč sa Rafaelom Nadalom, Serenom Vilijams, Flavijom Penetom i Fabio Fonjinijem.

Do kraja godine svetski broj 1 igraće u Pekingu, Šangaju, Parizu i završnom Mastersu u Londonu.

Tanjug
Foto: Twitter/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter