Izvor: HappyBSC
28.05.2020 u 04:34
0

DAČIĆ u „GLAMUR SPECIJAL“: MIRA MARKOVIĆ MI JE REKLA NISAM TE GURALA, drugi su me izdali!

U ekskluzivnom „Glamuru specijal“ ministar spoljnih poslova Dačić nastavio da je otkriva dosad neotkrivene detalje svog života. 

Domaćinu Urošu Božoviću je otkrio detalje svog odnosa sa Mirom Marković, suprugom Slobodana Miloševića:

– Mira Marković me volela kako-kad. Poslednji put sam razgovarao sa njom psole Miloševiće smrti i ona mi je tada rekla da se ne osvrćem na to Slobino vreme i da nastavim dalje. Da je ovo novi period Socijalističke partije Srbije i da gradim svoj politički put, da me ona nije gurala, nego baš naprotiv, one koje je ona gurala na kraju su je izdali!

PROČITAJTE I OVO

ĐINPING IZDAO HITNO NAREĐENJE KINESKOJ VOJSCI! Spremite se za najgori scenario! (FOTO, VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Još novih detalja o ubistvu vođe kavačkog klana u Ukrajini! (VIDEO)

CG PARLEMENT: „Ljubav“ prema državi košta 20 evra! 15 za gorivo i pet za točeno pivo! Logično je da se posle pobiju! (VIDEO)

MASAKR U FRANCUSKOJ Više mrtvih, sve blokirano!

Potom je rekao:

– Upoznao sam u životu mnogo žena koje su imale daleko veći uticaj na muževe nego Mira na Slobu Miloševića. Znate, ljudima je lakše da kažu da je žena za nešto kriva, nije baš uvek tako.

O svojoj ulozi u nekadašnjem SPS-u u vreme Slobe Miloševića, ministar Dačić je izneo neobične detalje:

– Da, zvali su me „mali Slobo“, odgovorio je Urošu Prediću.

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U „GLAMUR SPECIJALU“! (VIDEO)

Potom je dodao:

– Nisam imamo neku značajnu ulogu u SPS-u tada, bio sam 8 godina samo portparol stranke. Istina, bio sam poslanik ali bez izvršne vlasti. U vlast sam ušao tek kad je pao SPS! Često se šalim sa ovim iz bivšeg DOS-a dasu mi oni pomogli u političkoj karijeri. Tog 6. oktobra svi funkcioneri SPS-a su se razbežali, ostalo je samo nas desetak i mi smo partiju podgili iz pepela, kao Feniks. Ja sam se zatekao na mestu predsednika Gradskog odbora stranke, na to sam mesto došao svega par meseci ranije. Bio sam u Slobino vreme mlad čovek, portparol, pa se ljudima činilo, zato što sam se često pojavljivao na televiziji da ja imam neku važnu ulogu, a zapravo nisam imao,  otkrio je ministar.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter