Izvor:
15.08.2018 u 07:58
0

DENVER: U eksploziji gasa devet povređenih!

Devet osoba je povređeno prilikom eksplozije gasa u Denveru, saopštili su danas vatrogasci. Do eksplozije je došlo kada je eksplodirala jedna od kuća u nizu u naselju južno od centra grada.

Povređeno je sedam prolaznika, koji su vrlo brzo i pušteni kući, dok je jedan muškarac u kritičnom stanju, a žena pronađena u ruševinama povređena, ali u stabilnom stanju.

Kako se navodi, prilikom eksplozije delovi drvene građe i cigle su letele u vazduh i pale ispred kuće. Jedan od svedoka eksplozije, rekao je da su on i drugi pomagali u izvlačenju para iz kuće, kao i da se nakon eksplozije u vazduhu osetio miris gasa.

Neki od povređenih zadobili su opekotine, uništena su kola koja su se nalazila u okolini, a zvaničnici pokušavaju da utvrde šta se dešavalo.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Baleada Code

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter