Izvor:
16.03.2017 u 06:30
0

ĐOKOVIĆ OSTAO BEZ KRUNE: Kirjos ponovo koban za našeg asa!

Srpski teniser Novak Đoković ispao je sa Mastersa u Indijan Velsu u osmini finala i to posle 19 uzastopnih pobeda.

Đokovića je eliminisao Australijanac Nik Krijos pobedom 6:4, 7:6 (6:3) što mu je drugi trijumf nad Đokovićem u samo dve nedelje.

Đoković je posledni put u Indijan Velsu izgubio još 2013. godine u polufinalu od Del Potra, a nakon toga je tri puta osvajao titulu

Kirijos će se u borbi za polufinale boriti sa boljim iz klasika ‘belog’ sporta između Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a taj meč igran je noćas.

Mladi Australijanac je već na startu prvog seta uzeo servis Đokoviću i tu prednost jednog brejka je održavao sve do kraja seta koji je dobio sa 6:4

Čak je bio i u prilici da ostvari dva brejka prednosti, ali se naš as izvukao u trećem gemu.

Nije novak igrao svoj najbolji tenis, posebno ga nije služio bekend, što je Kirjos koristio da ga napada na tu stranu terena.

U drugom setu vodila se velika borba iz gema u gem, a teniseri su bili u egalu.

Novak je podigao nivo igre u drugom setu, počeo je da osvaja gemove bez izgubljenog poena, a Kirjos je uspevao da prati ritam našeg asa. Nijedan igrač nije uspeo ni da priđe blizu brejka u drugom setu.

Đoković je sve vreme imao prednost u gemovima 3:2, 4:3, 5:4, a čak se i 10 gem igrao na razliku, ali je Kirjos uspeo da se izvuče.

Problemi za našeg asa bili su u 11 gemu kada je Kirjos imao dva brejk lopte kojima je mogao da prelomi meč, ali se Đoković izvukao i poveo sa 6:5.

Ipak ušlo se u taj brejk.

U Taj brejku Kirjos je odmah uzeo brejk Đokoviću, a zatim poveo sa 3:0. Uspeo je Đoković da se vrati u meč i dođe do 3:2, ali je sa dva odlična servisa Kirjos prleomio duel i otišao na 5:2, a zatim priveo meč kraju.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter