Izvor:
27.12.2019 u 15:00
0

DOBILI KROV NAD GLAVOM: Socijalno ugroženoj porodici iz Livađa dodeljeni ključevi nove kuće!

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uručio je danas porodici Maksimović iz Livađa ključeve novoizgrađene kuće.

Nemanja i Violeta Maksimović iz Livađa mladi su bračni par, koji je pre mesec dana dobio prvu bebu, malog Dimitrija. Ova mlada srpska porodica naredne nedelje useliće se u novu kuću koju im je na osnovu Socijalne karte stanovanja izgradila Opština Gračanica, navodi se u saopštenju opštine.

-Drago mi je da smo pomogli mladom bračnom paru koji je skoro dobio prinovu, što znači da su se opredelili za budućnost u našoj opštini, što nam je posebno bitno. Drago mi je da će mali Dimitrije zimu dočekati u novom i toplom domu, a što se tiče Opštine Gračanica mi ćemo sa programom zbirnjavanja porodica nastaviti i naredne godine- kazao je Popović.

REVOLUCIONARNI ZAKON U BRAZILU Nema više zatvora za policajce
Nemanja je rekao da su se opredeli da ovde žive i stvaraju porodicu.

-Za sada je tu Dimitrije, zdravlje, biće još dece-kazao je on.

Njegova supruga Violeta zahvalila se Opštini Gračanica i predsedniku Popoviću što su im, kako je kazala, dali šansu za novi početak i novi život.

TOČKOVI LETELI PO PUTU Od siline udara poginuo na licu mesta
Kuća za Maksimoviće četvrta je od šest izgrađenih u ovoj godini za socijalno ugrožene porodice.

Naredne sedmice biće dodeljeni ključevi i za preostale dve kuće. Kuća je povrišene 62 kvadrata i sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnika i kupatila.

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su i direktori opštinskih odeljenja za urbanizam i zdravstvo Dejan Jovanović i Aleksandar Popović.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter