Izvor: Kosovo Online
24.09.2023 u 18:47
0

DOK ĐAVO KUCA NA VRATA MANASTIRA CELO SRPSTVO U NJEMU SPI: POKLONICI iz NOVOG SADA provešće NOĆ SA SVOJOM BRAĆOM U SVETINJI POD OPSADOM!

U manastiru Banjska, koji je pod policijskim opsadom, nalazi se grupa poklonika iz Novog Sada, sa sveštenikom, igumanom Danilom i bratijom manastira, potvrđeno je u saopštenju Eparhije Raško-prizrenske.

Poklonici su se, kako saznaje Kosovo onlajn, nakon noćašnje i jutrošnje pucnjave zaključali u manastirskim prostorijama. I hram manastira je zaključan.

Oni su potvrdili da se i dalje čuju pucnji i povremeno lupanje na vrata konaka.

Još jednu noć provešče u manastiru, a sutra će ih, kako im je najavljeno, legitimisati i otpratiti do administrativnog prelaza odakle će otputovati kući.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter